Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAJAM GAST: Najveći HORECA od ove godine prvi put u Areni Zagreb!

SAJAM GAST: Najveći HORECA od ove godine prvi put u Areni Zagreb!

Eksplozija mirisa i okusa, brojne degustacije, edukacije i noviteti uvode nas u najuspješniju turističku sezonu

Nakon 27 godina duge tradicije u Splitu, sajam GAST ove godine po prvi puta održava se u Areni Zagreb od 23. do 25. veljače 2024. godine. Ovogodišnji, 28. međunarodni sajam GAST 2024. središnje je mjesto okupljanja ciljane publike poput: vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te vlasnika ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske s jedne strane te proizvođača i distributera s druge strane.

U Zagrebu, sajam GAST omogućava poslovnim ljudima da svoje HORECA poslove ugovore na nacionalnom nivou i u pravo vrijeme- vrijeme pripreme za nadolazeću turističku sezonu.

Posjetiteljima i izlagačima omogućava da ostvare što veći poslovni potencijal. U Areni Zagreb, na do sada najvećoj sajamskoj površini, bit će predstavljeno preko 1000 izlagača i brendova. Time se otvaraju ekskluzivne mogućnosti da sudionici na moderan način prezentiraju i promoviraju svoje proizvode i usluge direktno pred potencijalnim klijentima i konkurencijom. Ovaj događaj omogućava direktnu promociju i ugovaranje poslova pred još jednu uspješnu turističku sezonu, uz posjet brojnih glavnih aktera turističke scene: hotelijera, ugostitelja, iznajmljivača iz Hrvatske i regije.

Sajam GAST 2024 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 28. Međunarodni sajam prehrane, 28. Međunarodni sajam pića, 28. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 28. Međunarodni sajam vina - Dionizijana, 20. Međunarodni sajam namještaja - Furnitura, 18. Međunarodni sajam kave, 18. Međunarodni sajam SATURN i 8. Međunarodni sajam sladoleda, slastica i pekarskih proizvoda.

Sajam GAST 2024, kao i prethodnih godina, prati niz zanimljivih događanja. Tu je stručna konferencija 12. Turistička mreža s okruglim stolom 'Primjena bezgotovinskih napojnica u ugostiteljstvu' i konferencijom 'Time off', ali time on za održivost i zajedništvo. Od stručnih događanja izdvaja se i konferenciju DAPI - dani privatnih iznajmljivača.

Gastro scena predstavit će svoje gastro novitete za turističku sezonu, Aspira će održati svoje cooking showove, Dražen Zeljković, ambasador za Barry Callebaut svoje radionice veganskih slastica, EKO NOMAD i Imanol Jaca iz San Sebastiana kuhat će s chefom Asierom, a već tradicionalno održat će se i humanitarni show: 'Poznati u kuhinji' kao potpora udruzi Autizam 365. Tu su i brojne prezentacije na štandu HAUSBRANDTA, partnera sajma GAST 2024 među kojima Ronnenfeldt čaja, Hausbrandt kave, Callebaut sirovine te Theresianer piva i Col Sandago prossecoa. Ukratko, posjetitelji sajma GAST 2024 imaju priliku osjetiti živopisnu atmosferu uz pregršt okusa i mirisa gastronomskih. noviteta i trendova u opremanju objekata, i to u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Partner sajma GAST 2024. je poznata kava - Hausbrant, dok su generalni sponzori Ledo, Provider Service i Creative Design.

Ako želite odmjeriti snagu s konkurencijom, plasirati nove proizvode, pokazati ono najbolje što imate, osvojiti novi tržišni prostor, pronaći nove partnere i učvrstiti odnose s postojećima, sajam GAST 2024 kvalitetom svojih izložaka i bogatim stručnim programom konferencija i radionica omogućava da budete dio najznačajnijeg, vodećeg gastronomskog i turističkog događaja u Hrvatskoj te ostvarite svoj puni poslovni potencijal.

Radno vrijeme sajma je od u petak i subotu (23. i 24. veljače) od 9.30 do 19.00 sati, a u nedjelju (25. veljače) od 9.30 do 18.00 sati.

Više informacija o programu događanja, potražite na www.gastfair.com.

Vaša reakcija na temu