Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT SPRING FESTIVAL Bronzin jubavi

SPLIT SPRING FESTIVAL Bronzin jubavi

Za osmeročlanu splitsku obitelj

U sklopu Split Spring festivala nekoliko splitskih ugostitelja i partnera udruženih u neformalnoj inicijativi 'Bronzin jubavi', kuhaju za jednu osmeročlanu potrebitu splitsku obitelj. Kuhat će se u subotu, 25. svibnja u Ulici kralja Tomislava od 13 sati.

Obitelj koju čine majka i otac sa zdravstvenim poteškoćama i šestero maloljetne djece, živi u iznimno teškim uvjetima. Ova obitelj se svakodnevno suočava s brojnim izazovima, a neadekvatni stambeni uvjeti dodatno otežavaju njihov život.

'Svojim sudjelovanjem u Bronzinu jubavi, postajete dio priče o humanosti i ljubavi koja će zauvijek promijeniti život jedne obitelji. Pomozimo im da stvore dom u kojem će moći rasti, učiti i razvijati se bez straha i nesigurnosti.

Dođite guštat u ukusnoj spizi, šušuru, veseloj obiteljskoj atmosferi i programu te pritom učinite dobro djelo. Kuhaju vam Duje Kanajet iz Šuga i ekipa iz bistroa Hoba. Bronzin jubavi ponudit će vam izvrstan brujet (škampi, hobotnica, šampjer, kozice, plavi rak) te gradeladu ribeye steak i verduru', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu