Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TASTE LIKE DRNIŠ Festival drniškog merlota 2024.

TASTE LIKE DRNIŠ Festival drniškog merlota 2024.

Uživanje u dobrom vinu i društvu

Turistička zajednica Grada Drniša treću godinu zaredom organizira manifestaciju prodajno-promotivnog karaktera pod nazivom Taste Like Dalmatia Drniš - Festival drniškog merlota, a koja će se održati u Drnišu 31. svibnja i 1. lipnja.

Ulaz na festival je besplatan, a sva vina moći će se kušati na čaše za što je potrebno kupiti kupone.

Radno vrijeme festivala biti će od 18 do ponoć.


Izlagači na ovogodišnjem Festivalu drniškog merlota su Vizzulin wine, Vinarija Skelin, Vinarija Džapo, Ško vina, Vinoplod vinarija Šibenik, Vinarija Parat, Drniški vinogradar, a u goste nam stižu dragi Slavonci, Zadruga Vrhunsko vukovarsko.

U sklopu festivala imat ćete priliku poslušati i zanimljiva predavanja, panel raspravu koju će voditi doc. Željko Andabaka, otkriti umjetnika u sebi ako se prijavite na wine&paint radionicu koju će voditi akademska slikarica Katarina Urem, zaigrati sve popularniju društvenu igru Cornhole, prijaviti se na degustaciju najboljih domaćih i svjetskih merlota, kroz koju će vas voditi Daniel Čečavac.

Za dobru atmosferu pobrinut će se grupa Fenix i Branimir Bubica i klapa Sebenico.

Prošlogodišnji Festival drniškog merlota pokazao se kao izvrsno posjećena i medijski odlično popraćena manifestacija koja za cilj ima učiniti vina drniškoga kraja prepoznatljivima, ali i stvoriti  veći broj vinara u ovom kraju. Vjerujemo kako tradicionalan proizvod sa suvremenim znanjima o prodaji i prezentaciji može ostati očuvan i jedinstven. 

Pokrovitelji festivala su Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Grad Šibenik i Grad Drniš, a sponzori Vinoplod Vinarija Šibenik, Drniški vinogradar i Coca Cola. Medijski pokrovitelj je Radio Drniš.

Vaša reakcija na temu