Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Aladrović: Socijalni partneri razgovarali o rasterećenju poduzetnika i očuvanju radnih mjesta

Aladrović: Socijalni partneri razgovarali o rasterećenju poduzetnika i očuvanju radnih mjesta

Konkretnih zaključaka nije bilo

U Banskim dvorima održane su neformalne trosatne konzultacije predstavnika Vlade, poslodavaca i sindikata. Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, gostujući u Dnevniku rekao je da su se dotakli svih mjera kojima želim očuvati radna mjesta, rasteretiti poduzetnike, te učiniti našu ekonomiju konkurentnijom.

 - S druge strane htjeli smo vidjeti kako socijalni partneri vide ovu krizu i koje su mogućnosti njihovog djelovanja unutar ove situacije.

Istaknuo je da u ovom trenutku nisu ništa konkretizirali, ali da i dalje nastavljaju razgovore, te da će morati postići određene konsenzuse što se tiče djelovanja u pogledu budućih ekonomskih politika. 

Vaša reakcija na temu