Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BARTULICA: Bez nas ne može biti pouzdane većine

BARTULICA: Bez nas ne može biti pouzdane većine

Ne vjeruje da bi manjinska vlada riješila probleme

'Potvrdili smo da smo treća politička snaga, održali smo se. Hrvatskoj je potrebna autentična, suverenistička, konzervativna opcija. Nakon internih konzultacija ćemo više znati', kazao je Stjepo Bartulica iz Domovinskog pokreta.

'Očito je da se ne može pouzdana većina stvoriti bez nas. Velika je odgovornost na nama. Nas zanima da se promijeni politika u Hrvatskoj. Moraju se stvari promijeniti i ljevica i HDZ moraju to shvatiti', dodao je.

O manjinskoj vladi nije htio nagađati.

'Hrvatska je u situaciji gdje su toliko potrebne teške reforme da jedna manjinska vlada ne bi bila rješenje. Svi se borimo protiv korupcije i naravno da se ne slažemo s ovim načinom upravljanja. Način kako to riješiti razlikuje se jako. Ja želim da se manje politika miješa u neke stvari. Ljevica to gleda drugačije', kazao je Bartulica. 

Vaša reakcija na temu