Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Državljanin Gruzije krijumčario migrante, u kombiju ih je bilo 40-ak

Državljanin Gruzije krijumčario migrante, u kombiju ih je bilo 40-ak

Pritvorskom nadzorniku je predan 45-godišnjak

Policija je jučer na području Brestovca pokušala zaustaviti kombi mađarskih oznaka, ali se vozač oglušio na upozorenja i nastavio vožnju. 

Kasnije je pješice pobjegao iz vozila,, ali je brzo pronađen i uhićen. Utvrđeno je da se radi o 45-godišnjem državljaninu Gruzije koji je prevozio 40-ak stranih državljana koji su nezakonito ušli u Hrvatsku. 

'Prema stranim državljanima postupano je sukladno Zakonu o međunarodnoj zaštiti i Zakonu o strancima. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz  kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu