Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: KAS Cetina adventure FOTO Pogledajte kako je protekao Posve Sinj trail

FOTO Pogledajte kako je protekao Posve Sinj trail

KAS Cetina Adventure ima prvaka Hrvatske

Klub avanturističkih sportova 'Cetina Adventure' slavi. U subotu, 14. rujna, njegovi su članovi uz veliku pomoć volontera organizirali sedmo izdanje Posve Sinj trail utrke.

'Utrka je oduševila svih 180 natjecatelja koji su se našli na startu Posve Sinj traila. Start sa sinjske Pijace, krajolici Pavića Nebesa, kanjona Sutine, Visošice i Bukovika ostavili su ih bez daha.

Svi su imali isti cilj - prateći oznake organizatora trčeći, hodajući, odnosno doći do cilja na sinjskom gradskom bazenu. Njih je 169 to uspješno i odradilo', istaknuli su organizatori.

Rezutati svih kategorija su sljedeći:

Alka muški

1. Krešimir Mrčela - DŠR Sebenico 3:11:28 sati

2. Emanuel Baković - AK Parčić 3:23:45 sati

3. Jadranko Mušić - Xform 3:30:48 sati

Alka žene

1. Andrea Rubin - HPD Kozjak Dračari 4:27:14 sati

2. Jelena Barčot - Bobovisca 5:40:50 sati

Čoja muški

1. Ilija Jukić - AK Puls Tomislavgrad 2:08:03 sati

2. Antonio Barać - TK Split2:15:12 sati

3. Duje Džin - PD Imber 2:19:23 sati

Čoja žene

1. Jelena Bobetić - PD Cincar Livno/AK Runners Livno 2:35:02 sati

2. Mila Ozretić - TTK Strka 2:54:07 sati

3. Tanja Budimir Bekan - IND 2:57:30 sati

Bara muški

1. Tonći Borovac - Žrnovo 58:27 sati

2. Jure Žilić - HPD Kozjak Dračari 1:08:23 sati

3. Frane Copot - IND 1:11:24 sati

Bara žene

1. Katja Tomić - Transform Fitness 1:20:54 sati

2. Katarina Malenica -  Amigosi 1:20:56 sati

3. Helena Vukušić - TK Split 1:21:14 sati.

Kompletni rezultati mogu se vidjeti na poveznici

Na gradskom bazenu svim sudionicima su podijeljene medalje za sudjelovanje, novčane nagrade za pobjednike, poklon paketi sponzora.

'Da nisu samo odrasli bili odvažni, to nam je pokazalo i drugo izdanje naše dječje utrke koja je brojala preko 120 natjecatelja u svim dobnim skupinama. Cilj utrke bio je mališanima približiti sistem trail trčanja, tako da je njihova mini staza duga 400 metara bila označena zastavicama koje su u svakom trenutku morali pratiti da bi sretno i zadovoljno došli do cilja.

U cilju su svi naši odvažni mališani dobili organizatorov poklon paket i medalju za sudjelovanje kao i našu Posve Sinj Trail majicu. Također dječja utrka je bila za sve mališane besplatna zahvaljujući našim dragim sponzorima i donatorima.

Dok smo mi u Sinju guštali na Sinjskom Gradskom bazenu, član KAS Cetina Adventure Danijel Krstulović Opara nastupao je na prvenstvu Hrvatske u dugom trailu koji se održavao u Vodicama. Još je jednom dokazao da je jedan od najboljih Hrvatskih trail trkača, na stazi dugoj 81km uvjerljivo je osvojio prvo mjesto', istaknuli su organizatori.

KAS Cetina Adventure tako ima prvaka Hrvatske u trailu. Ovim nastupom i osvajanjem prvog mjesta izborio je pravo nastupa na svjetskom prvenstu u trailu koje će se održati od 25. do 28. rujna 2025. u malom Španjolskom gradiću Canfranc u Pirinejima.

'Još jednom velika zahvala svim našim sugrađanima koji su nas bodrili i pomagali nam na stazi. Veliko hvala svim natjecateljima i volonterima, hvala našim sponzorima, donatorima i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli oko organizacije naše utrke', poručili su. 

Vaša reakcija na temu