Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Havarija policijskog plovila na Savi

Havarija policijskog plovila na Savi

Izvučen je iz vode i poslan na popravak

U noći na nedjelju, uslijed obilne kiše, došlo je do prodora vode u službeno policijsko plovilo na zaduženju u PGP Županja, koje je prethodno zbog kvara bilo privezano na vez na rijeci Savi u Županji. Plovilo je krenulo tonuti, a policajci su odmah reagirali te ga u suradnji s pripadnicima JVP Županja izvukli iz vode.

 U suradnji s Lučkom kapetanijom Slavonski Brod na plovilu je obavljen očevid, kojim je utvrđeno kako je uzrok havarije nekontrolirano prodiranje vode u krmenu komoru kroz mikro pukotine na mjestu gdje su ploče zavarene, te je isključena mogućnost da je događaj posljedica kaznenog djela.

Plovilo je potom predano ovlaštenom serviseru radi popravka, izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu