Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot N1 Piletić: Milanović vrijeđa cijeli garnizon ljudi

Piletić: Milanović vrijeđa cijeli garnizon ljudi

'Što bismo mi trebali, kršćanski okrenuti drugi obraz?'

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić odgovarao je, nakon sjednice Vlade, na pitanja N1 oko širenja lažnih informacija o financiranju kampanje predsjednika Zorana Milanovića.

'Milanović vrijeđa cijeli garnizon ljudi'

Odgovarajući na pitanje o tome što misli o tome da su Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i Dragan Primorac širili lažne informacije o navodnom ruskom financiranju predsjedničke kampanje Zorana Milanović, Piletić je ocijenio kako je to krivo pitanje.

'Kada već to pitanje postavljate, onda sam očekivao da ćete pitati treba li snositi posljedice netko tko bi trebao biti predsjednik svih građana, a svaki put kada stane pred vaše kamere i mikrofone izvrijeđa cijeli garnizon ljudi koji se uopće usude preispitati njegovo djelovanje kao predsjednika države', rekao je Piletić izbjegavajući dati konkretan odgovor pa dodao:

'Mi već pet godina slušamo uvrede na osobni račun saborskih zastupnika, civilnih udruga, vas novinara, političkih oponenata pa čak i članova oporbe socijaldemokratskog spektra. Nažalost, nisu ova dvojica koje ste imenovali doprinijeli jednoj takvoj razini komunikacije u javnom prostoru nego obrnuto.'

Ocijenio je kako se u javnom prostoru može svašta izreći te kako bi se u tom svjetlu trebala izvući 'povijest Milanovićevih izjava'.

'On koristi medijski prostor da bi u svako hrvatsko kućanstvo poslao uvrede na račun pojedinaca koji ga krivo pogledaju… a ako vas netko vrijeđa, što bi mi trebali, kršćanski okrenuti drugi obraz', zaključio je Piletić.

Vaša reakcija na temu