Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policija pronašla vozača koji je udario dijete i pobjegao, bio pod utjecajem alkohola

Policija pronašla vozača koji je udario dijete i pobjegao, bio pod utjecajem alkohola

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Požeška policija je pronašla vozača koji je otišao s mjesta nesreće nakon što je u njegov automobil udarilo dijete na biciklu u mjestu Stari Brestovac. Izmjereno mu je 0,62 promila alkohola u krvi. 

Nesreća se dogodila oko 18.50 sati na raskrižju Ulice Stari Brestovac i odvojka iste ulice, kada dijete (9) na biciklu nije propustilo vozila s prednošću prolaska te je udarilo u osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnji vozač. 

Nakon prometne nesreće vozač se zaustavio i zadržao do dolaska djetetove majke, a zatim je napustio mjesto događaja a da nije obavijestio policiju. No, policija ga je ubrzo pronašla, a kod njega je utvrđena prisutnost alkohola od 0,62 promila.

U prometnoj nesreći dijete je lakše ozlijeđeno i slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vaša reakcija na temu