Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash PRONAĐENA DVA LEŠA Muškarac koji je ubio brata pa sebe, prije šest godina je usmrtio i majku

PRONAĐENA DVA LEŠA Muškarac koji je ubio brata pa sebe, prije šest godina je usmrtio i majku

Lani je izašao iz zatvora, a majku je izbo kuhinjskim nožem po leđima i prsima

Kako Index doznaje, muškarac koji je danas ubio brata pa sebe prije šest godina ubio je i svoju majku. 2014. godine osuđen je zbog ubojstva na šest godina zatvora. 

Pušten je na slobodu prošle godine i brat kojeg je ubio mu je bio skrbnik, budući da je proglašen neubrojivim. Sud je dosudio da se vrati živjeti s bratom u stan u kojem je ubio majku.

Miroslav G. je u veljači 2014. godine kuhinjskim nožem nakon prepirke izbo majku šest puta u leđa te još najmanje deset puta po prsima. Majku je ostavio u lokvi krvi. Kariranom dekom joj je prekrio glavu, a dio tijela jaknom.

Zločin je otkriven tek idući dan kada je drugi sin, zabrinut što se ni majka ni brat ne javljaju, došao do obiteljskog stana u Ulici Vladimira Ruždjaka. 

'Danas, 11. veljače policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu 63-godišnjakinje. Sumnja se da je osumnjičeni 5. veljače između 15 i 17 sati u stanu, na adresi Vladimira Ruždjaka, nakon verbalnog sukoba, prišao s leđa oštećenoj te joj nožem zadao više ubodnih rana po tijelu, od kojih je preminula. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu', izvijestili su nakon ubojstva iz PU zagrebačke.

Ranije objavljeno...

Danas oko 15 sati u Ulici Vladimira Ruždjaka na zagrebačkoj Savici pronađena su tijela dvojice muškaraca.

Sumnja se na nasilnu smrt.

Najvjerojatnije se radi o ubojstvu i samoubojstvu, priopćila je policija.

Očevid je u tijeku.

'Dojavu smo primili u 15 sati, nakon čega je policija izašla na teren i pronašla tijela dvojice muškaraca. Očevid je počeo oko 17 sati te je još u tijeku', kazali su iz zagrebačke policije za Index.

Navodno se radi o obračunu unutar obitelji, odnosno muškarac je ubio brata pa sebe.


Vaša reakcija na temu