Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Sinj.hr BICIKLIJADA SINJ Slavili učenici OŠ Ivana Lovrića

BICIKLIJADA SINJ Slavili učenici OŠ Ivana Lovrića

Organizatori su iznimno zadovoljni

Na prvoj biciklijadi u Sinju koja je održana danas na igralištu OŠ Marka Marulića slavili su učenici OŠ Ivana Lovrića, druga nagrada pripala je učenicima OŠ fra Pavla Vučkovića, a treća domaćinima OŠ Marka Marulića.

Natjecanje su organizirali predstavnici MUP-a, PP Sinj, HAK-a, Autokluba Dalmacija i Grada Sinja s ciljem što sigurnijeg sudjelovanja u prometu osnovnoškolaca.

Prije početka natjecanja predstavnici MUP-a natjecatelje su upoznali s prometnim propisima. Usvojeno znanje učenici su morali dokazati  polaganjem testa.

Natjecanje se odvijalo na postavljenom poligonu s „preprekama“ koji su vozači bicikla trebali proći uz što manje počinjenih „grešaka“.

Najuspješnijim školama i natjecateljima dodijeljene su nagrade u visini od 200, 100 i 50 eura, a svi natjecatelji su dobili majice.

Nagrade su dodijelili: Denis Bobeta, zamjenik gradonačelnika Grada Sinja, Duško Ugrin, pomoćnik načelnika PP Sinj i predstavnik HAK-a Ante Mandac.

Predavanje o prometnim propisima održao je Jasmin Hasupić, samostalni policijski službenik pri Uredu načelnika PU Splitsko-dalmatinske, a sudio je Miško Kerekeš, predstavnik HAK-a. 

Organizatori su iznimno zadovoljni ovogodišnjim natjecanjem te su najavili kako će sljedeće godine u biciklijadu uključiti i druge škole na području Cetinske krajine.

Vaša reakcija na temu