Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Podstrana svladala Croatia Bliznu u tijesnoj borbi za vrh ljestvice

VIDEO: Podstrana svladala Croatia Bliznu u tijesnoj borbi za vrh ljestvice

Strijelci su bili Lisica, Šimunović i Perica

Na Gripama se jučer igrao derbi 24. kola Favbet 1. lige veterana (UMNS) u kojem je Podstrana pobijedila Croatia Bliznu rezultatom 3:0. Ova utakmica je bila derbi kola, kao i cijelog prvenstva. Kako sad stvari stoje na tablici direktno je odlučila o prvaku. U samom početku obje ekipe su ušle vrlo oprezno i motivirano. Što je utakmica više prolazila tako se sve više pojačavao ritam i nizalo sve više brzih akcija.

U prvom poluvremenu bolja je bila ekipa Croatia Blizna koja propušta nekoliko izglednih prilika za gol. U drugo poluvrijeme obje ekipe ulaze u otvoreniju igru sa željom da osvoje tri boda. Podstrana se u takvoj igri bolje snalazi i u samom početku niže prilike, da bi nakon jedne slabije reakcije obrane Croatia Blizne, igrač Podstrane Antonijo Lisica lukavo doveo svoju ekipu do zasluženog vodstva 1:0.

Croatia Blizna 4 minute prije kraja uvodi igrača-golmana ne bi li preokrenula rezultat, međutim Podstrana iz kontre postiže drugi gol preko Matije Petra Šimunovića, a nakon toga i treći gol kojeg atraktivno dalekometno sa svog gola postiže golman ekipe Podstrane Perica Perica i tako zaključuje utakmicu i uspješnu sezonu svoje ekipe.   


Vaša reakcija na temu