Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI BAZEN I DVORANE Pogledajte kako će izgledati Sportski centar Brda

NOVI BAZEN I DVORANE Pogledajte kako će izgledati Sportski centar Brda

Izabrano je rješenje autora Mirka Gusića, Filipa Ivaničeka i Matije Brnetića

Iz splitske gradske uprave potvrdili su kako je okončan natječaja za izradu idejnog urbanističko arhitektonskog rješenja zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda kojemu je investitor, raspisivač, provoditelj i organizator Grad Split. 

Od pristigli trinaest natječajnih radova s potpunom dokumentacijom, Ocjenjivački sud najbolje je ocijenio rješenje autora Marka Gusića, Filipa Ivaničeka i Matije Brnetića. Drugo rangirani je autorski rad Mihovila Stojanovića, a treći Igora i Ivana Franića.


Za tri prvonagrađena rada predviđene su novčane nagrade i to za prvi 31.000 eura, za drugi 18.600 eura te 12.4000  eura za treće rangirano rješenje.

Izrađivač natječajnog programa je Studio Studio d.o.o., a članovi Ocjenjivačkog suda bili su: Samuel Martin (predsjednik), Vladimir Krstulović, Mate Žaja, Antonio Kuzmanić i Tomislav Lovrić.

Procijenjena vrijednost nabave daljnje projektne dokumentacije za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda u Splitu je 650.000 eura bez PDV-a. 

- Grad Split namjerava, provođenjem pregovaračkog postupka bez prethodne objave, sklopiti ugovor s autorom prvonagrađenog rada  za izradu idejnog, glavnog i izvedbenog projekta, troškovnika, te projektantskog nadzora za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda u Splitu - priopćeno je iz Banovine.

Vaša reakcija na temu