Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRINJINE Započelo uređenje trga

SRINJINE Započelo uređenje trga

Vrijednost radova je 183.243 eura

Započeli su radovi na uređenju trga u Srinjinama koji će trajati naredna dva mjeseca. Trg se uređuje na mjestu srušene zgrade Mjesnog odbora. Investitor je Grad Split, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 183.243,30 eura s PDV-om.

Izvođač radova je tvrtka Polinom d.o.o. iz Splita, dok je za arhitektonski projekt zaslužna ARP, d.o.o. iz Splita. Nadzor nad radovima provodi Girassol, d.o.o. iz Splita.

'Projektom je obuhvaćeno uređenje trga površine 198 m2. Trg će postati novo, prepoznatljivo mjesto u Srinjinama, koje povezuje grad i planinu te doprinosi kvaliteti života u prirodnom okruženju.

Molimo građane za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije koja će biti postavljena tijekom izvođenja radova', poručuju iz splitske gradske uprave.

Vaša reakcija na temu