Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DALMATINKSA LIGA Karatisti kluba Galeb s Mertojaka osvojili 13 medalja

DALMATINKSA LIGA Karatisti kluba Galeb s Mertojaka osvojili 13 medalja

Nastupio je 21 klub s 312 natjecatelja

Natjecatelji Karate kluba Galeb sa splitskog Mertojaka nastupili su na II. kolu Dalmatinske lige 2024. koje je, u organizaciji KK Dalmacija, održano 13. listopada u Splitu.

Na turniru je nastupio 21 klub s 312 natjecatelja, a Karate klub Galeb predstavljalo je njih 17, pod vodstvom trenera/asistenata Mihaele Bešlić, Mirana Kemuri, Lee Šolić i Duška Bana koji je ujedno i predsjednik kluba. Osvojili su ukupno sedam zlatnih, tri srebrene i tri brončane medalje te su time potvrdili uspjeh sa 1. kola i ponovo završili na samom vrhu u katama i kao četvrti u ukupnome poretku.

Zlato su osvojili: Josip Topić, Josip Crnov, Karla Kokan, Leona Sabljić, Klara Sabljić, Antea Knezović i Ema Čapalija. Srebro su osvojili: Fani Karabatić, Mia Ibrahimpašić i Kiara Ban, a bronce: Noelle Agnić, Marta Bešlić i Josip Topić

Vaša reakcija na temu