Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MORH Ronio kod Lovrana i našao ručnu bombu u vrećici

Ronio kod Lovrana i našao ručnu bombu u vrećici

Policija ju je izvadila iz mora

Policija je jučer iz mora na širem području Lovrana izvadila ručnu bombu.

'Naime, policija je postupala po dojavi građanina koji je prilikom ronjenja na nekoliko metara dubine uočio navedenu ručnu bombu, odbačenu u najlonskoj vrećici u more. Postupanjem policije, nakon zaranjanja ranioca specijalne policije ručna bomba je uspješno pronađena i izvađena', priopćili su iz policije.

Osim ove ručne bombe, policija je od početka ovog mjeseca zaprimila dojavu i o pronalasku ručne bombe bačene u kontejner za krupni otpad, zatim minobacačke mine u šumskom predjelu na području Gorskog kotara te ručne bombe Breda iz 2. svjetskog rata na širem području Kraljevice.

'Sva navedena minsko-eksplozivna sredstva su na siguran način izuzeli za to stručno osposobljeni policijski službenici te će biti uništena na siguran način u skladu s pravilima struke', dodali su.

Vaša reakcija na temu