Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press FOTOGALERIJA Otvoren 3. memorijalni turnir Goran Vučić

FOTOGALERIJA Otvoren 3. memorijalni turnir Goran Vučić

Posvećen brigadiru Hrvatske vojske

Jučer je na Planici u Glavicama otvoren treći po redu Memorijalni malonogometni turnir 'Goran Vučić' posvećen brigadiru Hrvatske vojske, sinu Cetinske krajine, ratniku i patriotu koji je ostavio neizbrisiv trag u teškim vremenima Domovinskog rata. Sudjelovao je u brojnim vojnim akcijama, a između ostalog vodio je obranu Rame i hrvatskog pučanstva u BiH.

Sama sportska manifestacija započela je intonacijom hrvatske himne i minutom šutnje kako bi se odala vječna slava i hvala svim braniteljima koji su sudjelovali u stvaranju samostalne Republike Hrvatske.

Prva utakmica večeri donijela je zanimljiv susret ekipa DPH Sinj i Crveni vragovi. Prva tri pogotka na otvaranju turnira postigao je odlični Roko Jenjić i time Crvene vragove u 22. minuti susreta doveo na tri gola prednosti. Deset minuta prije kraja Stipe Milardović je povećao vodstvo na visokih 0:4, a počasni gol za ekipu DPH Sinj postigao je Filip Gusić.


Uslijedila je utakmica između ekipa AS Ikljaš i CB Coyote koja je u prvom poluvremenu pružila odmjeravanje snage bez golova. Drugo poluvrijeme odlično otvara AS Ikljaš. Prvo je u 24. minuti pogodio Ante Vugdelija, da bi svega dvije minute kasnije na 2:0 povećao Marin Samardžić. Točku na i stavio je Ante Jurko u 37. minuti i time postavio rezultat od konačnih 3:0.

Nakon odigranih utakmica uslijedilo je druženje ekipa i posjetitelja u ugodnoj atmosferi i prirodnom ambijentu na Planici.

Turnir se nastavlja danas u 20 sati susretom MNK Gale i Svježine Gljev, a u 21 sat na rasporedu su Feral i Malinski krokodili.


'Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže i da zajedno uživamo u odličnim malonogometnim predstavama na Planici', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu