Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić Odigran turnir 'Ante Svarčić', organizatori poslali poruku gradskoj upravi

Odigran turnir 'Ante Svarčić', organizatori poslali poruku gradskoj upravi

Vaterpolsko druženje u sportskoj lučici Mornar

Memorijalni veteranski turnir 'Ante Svarčić' u organizaciji udruge Eko Duilovo odigran je u petak u sportskoj lučici Mornar. Umjesto dva dana, sve je završeno prvog dana zbog najavljenog nevremena i manjeg broja prijavljenih ekipa. Po drugi put zaredom osvajač turnira koji se igra u čast splitskom arhitektu, pokojnom Anti Svarčiću, je veteranski vaterpolo klub 'Stari as'. Drugoplasirana je ekipa 'Kitovi iz Splita', a treća je momčad naziva 'Magla' (ex. Pošk).

- Iznimna nam je čast što se turnir održao u fenomenalnim uvjetima koje ima Sportska lučica Mornar na Poljudu. Reflektori, tribine, svlačionice, voda kao i pristup električnoj energiji zaista je sve što je potrebno da bi jedan ozbiljan klub opstao, pa s toga apeliramo na Grad Split da uzme u obzir činjenicu da samo u Africi vjerojatno i na Duilovu nema javne rasvjete kao ni električne energije u globalu. Molimo da iskoristite trenutnu situaciju u vezi saniranja Žnjana i Duilova te da nam istu i omogućite po završetku radova kako bismo i mi na Duilovu mogli imati dostojne uvjete za normalno funkcioniranje naše udruge - poručili su organizatori turnira.

Vaša reakcija na temu