Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OK Ribola sutra igra protiv OK Sisak

OK Ribola sutra igra protiv OK Sisak

Utakmica počinje u 15 sati

OK Ribola Kaštela nakon pobjede u četvrtak u prvoj utakmici 1/32 finala CEV Challenge Cupa protiv VC Lorentzweiler i cjelodnevnog putovanja doma, već u nedjelju, 13. listopada će na još jedno gostovanje. U 2. kolu Superlige odmjerit će snage s OK Sisak, a onda povratak za kratku pripremu za uzvrat protiv Lorentzweilera.

Najefikasnijim igračem utakmice u Luksemburgu proglašen je Ante Kulušić se prije najave utakmice u Sisku osvrnuo na gostovanje kod Lorentzweilera.

'Pobjeda je tu, utakmica je bila u pet setova, domaćini su uz prisustvo publike u velikom broju, napravili fenomenalnu atmosferu, cijelo vrijeme, u toku utakmice, nakon utakmice, prije utakmice, stvarno odlično gostovanje. Mi smo naravno mogli još bolje, ali svaka pobjeda je bitna, bila ona 3:0, 3:2, nebitno, pobjeda je pobjeda. Mislim da smo na kraju zaslužili mi pobijedit. Pojačani smo jednim od najiskusnijih centara Hrvatske, ako ne najiskusnijim - Mihaljem, koji nam jako puno znači i kao čovik i naravno igrač, čije iskustvo je potrebno našoj mladoj ekipi. Idemo sad dalje, jučer smo cijeli dan bili na putu kući, a već sutra putujemo u Sisak na utakmicu 2. kola Superlige. Dat ćemo sve od sebe, idemo po prvu pobjedu ove sezone u ligi. U utorak nas već čeka uzvrat u Kaštelima protiv Lorentzweilera, tako da nemamo puno vremena za odmaranje. Idemo što bolje odraditi daljnje utakmice, uigravat se i nastojat ostvarit što bolju igru i što više pobjeda', kazao je on.

Utakmica u Sisku odigrat će se u nedjelju, 13. listopada, od 15 sati.

Vaša reakcija na temu