Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Svjetski rekorder u skoku s motkom zaručio švedsku manekenku

Svjetski rekorder u skoku s motkom zaručio švedsku manekenku

Počeli su izlaziti prije četiri godine

Švedski atletičar Armand Duplantis, koji je na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu osvojio zlatnu medalju, zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, manekenku Desire Inglander.

'Bio sam nervozniji nego na natjecanju. Sekundu nakon završetka Igara bio sam spreman to učiniti', rekao je Armand za Vogue Scandinavia. I doista, nije mu trebalo dugo. Zaprosio ju je po povratku iz Pariza, tijekom večere u Hamptonsu, luksuznom dijelu New Yorka. 

'Još uvijek sam šokirana. Inače me je nemoguće iznenaditi', priznala je Desire, prenosi Index.

Armand je ranije ove godine izjavio da mu je s Desire sjajno. 

'Lijepo je doći kući i maknuti se od svega, što god da zajedno radimo. Također mi je sjajno s njom putovati', rekao je za strane medije. 

Par je počeo izlaziti prije četiri godine. Upoznali su se na jednoj zabavi u Stockholmu. Armand je ispričao da Desire tad uopće nije bila zainteresirana ni za razgovor, već je samo htjela plesati. Kasnije su se počeli dopisivati i konačno izašli na spoj.

Desire je Armandu jako velika podrška u karijeri te je se uvijek može vidjeti na tribinama tijekom njegovih natjecanja. To je, kažu, jako učvrstilo njihovu vezu. 

Vaša reakcija na temu