Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Vozio napušen i bez vozačkog, policija mu je ovaj put oduzela auto

Vozio napušen i bez vozačkog, policija mu je ovaj put oduzela auto

Mladić im je od ranije poznat kao počinitelj prometnih prekršaja

Policija je jutros, oko 4.15 sati, u Slobodnici kod Slavonskog Brida zaustavila vozilo koje je vozio 22-godišnjak koji im je od ranije poznat kao počinitelj prometnih prekršaja. 

Utvrdili su kako upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Zbog sumnje da upravlja vozilom pod utjecajem droga podvrgnut je testiranju kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na THC.

'S obzirom na to da je počinitelj prometni recidivist, odnosno učestali ponavljač istovrsnih prometnih prekršaja, istome je sukladno zakonskim propisima privremeno oduzet automobil kojim je upravljao', objavila je policija.

Uhićen je i priveden u policijsku postaju gdje će biti zadržan do otrježnjenja

'Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici, policija protiv 22-godišnjaka podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu', zaključuje policija.

Vaša reakcija na temu