Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Vikend u znaku taekwondoa u Sutinskim vrelima

FOTOGALERIJA Vikend u znaku taekwondoa u Sutinskim vrelima

Održao se jubilarni 10. Čigra Open i 13. Čigra Limač Kup

U Sutinskim vrelima održao se 10. Čigra Open i 13. Čigra Limač Kup u taekwondou. Ovaj događaj okupio je preko 700 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, privukavši ljubitelje borilačkih vještina i sportaše svih dobnih skupina. Turnir je ujedno poslužio kao kriterijski za zagrebačku selekciju, što je dodatno pojačalo natjecateljski žar.

Borbe su se održale u disciplinama kicka, mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora koje su pružile gledateljima uzbudljive trenutke i pokazale vrhunsku sportsku atmosferu.

Turnir je bio više od sportskog natjecanja, u emotivnom dijelu programa odana je počast Ivani Bosančić, osobi koja je ostavila neizbrisiv trag u zajednici taekwondo sporta. Njena predanost i ljubav prema sportu ostaju trajna inspiracija novim generacijama boraca.

Pored natjecateljskog aspekta, turnir je organiziran pod pokroviteljstvom Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR), što dodatno svjedoči o njegovoj važnosti i utjecaju u sportskim krugovima, poručuju organizatori.

Što se tiče rezultata, Taekwondo klub Medvedgrad ponio je titulu ukupnog pobjednika Čigra opena, dok su se na drugo i treće mjesto plasirali TK Jastreb i domaćin, TK Čigra. U sklopu Čigra Limač Kupa, prvo mjesto zauzeo je upravo Taekwondo klub Čigra, dok su slijedili Rugvica na drugom i Donat na trećem mjestu.

'Ovogodišnji Čigra Open i Čigra Limač Kup još su jednom pokazali da je taekwondo u Hrvatskoj sport koji neprestano raste, okuplja najbolje sportaše te postavlja nove standarde u organizaciji i natjecanju. Ovaj događaj je potvrda izvrsnosti, sportskog duha i zajedništva koje prevladava u taekwondo zajednici', zaključuju organizatori.

Vaša reakcija na temu