Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zagrebačka OGLASILA SE POLICIJA Policajac pao na tlo pri uhićenju kradljivca auta, on ga potom vukao po Ilici

OGLASILA SE POLICIJA Policajac pao na tlo pri uhićenju kradljivca auta, on ga potom vukao po Ilici

Prevezen je u bolnicu

Iz Policijske uprave zagrebačke oglasili su se službenim priopćenjem o slučaju ozljeđivanja policajca koje se zbilo danas oko 12.15 u centru Zagreba.

'Na Trgu žrtava fašizma u smjeru Trga bana Josipa Jelačića uočeno je vozilo koje je dan ranije otuđeno. Na samom početku Ilice u smjeru zapada pokušano je zaustavljanje uočenog vozila, međutim tada nepoznati vozač nije imao namjeru zaustavljanja već je udario u kombi vozilo policije bez vidljivih obilježja. Zbog toga je ipak stao. Policijski službenik s namjerom uhićenja vozača prišao je vozilu. U trenutku kad ga je uhvatio s ciljem izvlačenja iz vozila, vozač je dao gas i nastavio vožnju.

U visini Tomićeve ulice policijski službenik uspio se osloboditi i pao na tlo. U nastavku vožnje i pokušaja bijega došao do Frankopanske ulice gdje je prema zasad utvrđenom ugrozio tri pješaka. U Dalmatinskoj se zabio u zgradu gdje su ga policijski službenici Jedinice interventne i specijalne policije svladali te uz uporabu sredstva prisile priveli u službene prostorije policije', objavila je policija.

Policijskom službeniku, nadalje je navedeno, liječnička pomoć pružena je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, gdje će biti utvrđena težina ozljeda.

Vaša reakcija na temu