Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Završeno ovogodišnje izdanje turnira na male branke 'Dani Spinuta'

FOTOGALERIJA Završeno ovogodišnje izdanje turnira na male branke 'Dani Spinuta'

Pred više od 1000 gledatelja

Završen je 11. humanitarni turnir na male branke 'Dani Spinuta 2024'. Pred više od 1000 gledatelja na terenima nadbiskupije Splitsko-dalmatinske ili popularnije 'Popovskom', CB Melkior je u finalu, nakon izvođenja penala, pobijedio Ekipu za Šaku dolara. U utakmici za treće mjesto, Zabranjeni su nakon preokreta svladali ekipu Vole gradele.

Josip Milatić iz CB Melkiora proglašen je najboljim igračem turnira, dok je njegov suigrač Josip Mešin osvojio titulu najboljeg strijelca.

Nakon finala, slavlje je trajalo jos dugo u noć, a popularni DJ Peria je dodatno užario atmosferu svojim nastupom.

Turnir je ove godine okupio rekordnih 105 ekipa i trajao više od mjesec dana. Organizatori se ovim putem zahvaljuju svima na sjajnoj posjećenosti i svima koji su pomogli u organizaciji samog turnira.

Vaša reakcija na temu