Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Veterani Hajduka igraju protiv Vitessea

Veterani Hajduka igraju protiv Vitessea

Susret je na programu u nedjelju u 16 sati

Veterani Hajduka sutra u 16 sati igraju prijateljsku utakmicu protiv Vitessea na pomoćnom terenu na Poljudu. Igrat će se dva puta po 30 minuta, a onda će nekadašnji igrači oba kluba nastaviti zajedničko druženje.

Za Vitesse je nekad igrao Ante Miše, prešao je tamo iz Hajduka na ljeto 1994. godine, nakon osvojenog naslova prvaka Hrvatske. Miše je danas u Kuvajtu, trener je momčadi Al Salmiya, a za veterane Hajduka će nastupati: Goran Šušnjara (kapetan), Hrvoje Vejić, Dean Računica, Tomislav Erceg, Mate Bilić, Marino Biliškov, Kažimir Vulić, Marin Ljubičić, Srđan Mladinić, Danijel Vušković, Jurica Puljiz, Frane Bućan, Predrag Šimić i Nikola Škrabić. Treneri: Ivan Katalinić, Ivan Gudelj i Blaž Slišković.

Vaša reakcija na temu