Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Berislav Rožman / HRS RAGBI Mladost bolja od Nade, vodeći Sinj uvjerljiv

RAGBI Mladost bolja od Nade, vodeći Sinj uvjerljiv

Sinjani imaju sve četiri pobjede na početku sezone

Nakon četiri kola ragbijaškog prvenstva Sinj je na vrhu sa sve četiri pobjede. Nezaustavljivo djeluje Lerotićeva momčad, koja je u 4. kolu uvjerljivo kod kuće svladala Zagreb 66-5 (33-5).

Ponovno je dominirao Nikola Pavlović, koji je u prvom poluvremenu postigao dva zgoditka i četiri pretvaranja te u drugom još jedan zgoditak i četiri pretvaranja, za ukupno 31 poen. Toni Miloš dodao je tri polaganja, Majić dva, a Mateo i Kovačić po jedno. Za Zagreb je strijelac bio Dujić.

Puno je neizvjesnije bilo u Zagrebu, gdje je branitelj naslova Mladost svladala Nadu 31-20 (19-13). Polaganjem Stipića Mladost je u 6. minuti povela 5-0, Plazibat je pogodio dva kaznena udarca u 11. i 22. minuti za 5-6, ali u 24. Biškić zabija, a Jurišić pretvara za 12-6. U 32. minuti Galić i treći put probija obranu Splićana, a Jurišić pretvara za 19-6, a u 35. Plazibat postiže zgoditak i pretvara za 19-13.

U drugom poluvremenu mladostaši su potvrdili trijumf polaganjem Biškića pa Brečića, uz Jurišićevo pretvaranje, dok je Nada poraz samo ublažila zgoditkom Barića i pretvaranjem Plazibata.

Vaša reakcija na temu