Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU SD Zadarski diler 'pao' sa 108 grama kokaina

Zadarski diler 'pao' sa 108 grama kokaina

Predan je pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
 
U petak oko 13 sati na širem zadarskom području policijski službenici su zbog sumnje da se bavi preprodajom droge, kod 46-godišnjaka pronašli tri pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo ukupno oko 158 grama kokaina.
 
'Daljnjom kontrolom i postupanjem policijskih službenika u blizini mjesta zaticanja osumnjičenika, na skrovitom mjestu, pronađena su još dva pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo ukupno oko 108 grama heroina.
 
Pronađen heroin i kokain su mu oduzeti, na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid. Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije', kažu iz policije.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 46-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama te je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Vaša reakcija na temu