Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TROGIR Atraktivni PRO 3x3 Tour 2024. driven by Opel

TROGIR Atraktivni PRO 3x3 Tour 2024. driven by Opel

Održat će se 10. i 11. svibnja

Nova, treća sezona serije međunarodnih spektakularnih turnira u 3x3 košarci, pod punim nazivom PRO 3x3 Tour 2024. driven by Opel, biti otvorena tijekom nastupajućeg vikenda u Trogiru. 

Prvi turnir u okviru ovogodišnjeg Toura održat će se u petak i subotu, 10. i 11. svibnja, na atraktivnoj lokaciji, trogirskoj rivi podno kule Kamerlengo. Grad Trogir tako će, nakon prošle godine, po drugi put imati čast biti jedan od domaćina PRO 3x3 Toura. Ovogodišnji Tour će se u razdoblju od 10. svibnja do 17. kolovoza 2024. održati na ukupno 10 impresivnih lokacija, većinom u središtima gradova, diljem Hrvatske. 

Riječ je o jedinstvenom sportsko-turističko-edukativnom događaju koji ima i natjecateljski karakter. Osim financijske nagrade za najbolje, sve prijavljene ekipe iz Hrvatske i inozemstva prikupljat će bodove kako bi na taj način pokušale osigurati plasman na veliko finale u sklopu ovog Toura koje će biti organizirano 16. i 17. kolovoza 2024. u Šibeniku. PRO 3x3 Tour 2024. driven by Opel ponovno ima prestižan status FIBA Quest za mušku Elite kategoriju pa će pobjednik Završnog turnira 12. i 13. listopada 2024. putovati na FIBA 3x3 World Tour Masters u Amsterdam (Nizozemska)!

Oba dana (10. i 11. svibnja), u predvečernjim i večernjim satima, u trajanju od 19 do otprilike 23.30 sati, bit će organizirana natjecanja seniorskih ekipa. Prvog dana održat će se natjecanja po skupinama, a drugog dana slijede završne seniorske utakmice. Ukupan nagradni fond u Senior Elite Men kategoriji za svaki od turnira povećan je u odnosu na prošlu godinu. Pobjednička ekipa osvojit će novčanu nagradu od 2.000 eura, drugoplasiranoj će pripasti 600 eura, trećeplasiranoj ekipi 400 eura, dok će momčadi koje budu plasirane od 4. do 6. mjesta dobiti po 200 eura. Program u poslijepodnevnim satima drugog dana (11. svibnja) obuhvaća i sadržaje za djecu i mlade - Kids Day te oglede juniorskih U-19 ekipa, i po prvi put, nadmetanja seniorskih ženskih ekipa u 3x3 košarci. Bit će organizirana i edukacija o 3x3 košarci za igrače, suce, pomoćne suce, djecu i gledatelje. 

'Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i u prelijepom ugođaju trogirske rive uživaju u potezima 3x3 majstora. Dođite s obitelji i prijateljima i zabavite se uz vrhunsku košarku i odličnu glazbu! Ulaz na sva događanja je slobodan, a odlična zabava je zajamčena', poručuju organizatori.

 

PRO 3x3 Tour organizira Udruga PRO 3x3, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske te tvrtke Energy Basket d.o.o. Glavni sponzor je Opel, a sponzori su još HEP, Jamnica ProSport, Bigraf, Jana, Hell, Lenovo, Mediteran produkcija, Enlio, Tahograf i Antao 2002. Medijski pokrovitelji i partneri su Sportklub, Sportnet.hr i Pixsell Photo & Video Agency. Partneri i sponzori turnira u Trogiru su Grad Trogir i Turistička zajednica grada Trogira. 

Detaljnije informacije o ovogodišnjem Touru i turniru u Trogiru možete pronaći na službenoj internetskoj stranici https://pro3x3.hr/ i na društvenim mrežama Toura te na stranicama Turističke zajednice grada Trogira https://www.visittrogir.hr/hr/tourist.

Vaša reakcija na temu