Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press U ČAST SVETOM ANTI Nogometni turnir za djecu u Prugovu

U ČAST SVETOM ANTI Nogometni turnir za djecu u Prugovu

Održat će se 15. lipnja

NK Prugovo, koji se želi prezentirati kao sportski centar Zagore, 15. lipnja organizira prvi turnir u nogometu za djecu na svom terenu, u čast sv. Anti, zaštitniku djece.

Na turniru će sudjelovati mlađe pionirke, mlađi pioniri i početnici iz obližnjih gradova, a trajati će jedan dan u vremenu od 9 do 14.30 sati.

Sv. Ante je zaštitnik djece, posebno bolesne djece. Zato su se odlučili organizirati nogometni turnir baš za njih.

'Organizirali smo i prikupljanje čepova koje ćemo donirati udruzi za djecu oboljelu od leukemije koja tim čepovima kupuje lijekove', kaže nam Matko Sarić, predsjednik kluba iz Prugova.

Svi njihovi potezi idu u cilju stvaranja jednog modernog amaterskog nogometnog kluba koji djeluje profesionalno.

U pogledu škole nogometa nastoje osigurati najbolje uvjete ulaganjem u trenere, odlascima na turnire, besplatnom opremom i suradnjama sa drugim školama nogometa.

Osim toga, prepoznali su potrebu za osiguranjem prijevoza iz okolnih mjesta na trening i time olakšali roditeljima.

'No, vratimo se turniru. Očekujemo dolazak preko stotinu djece, a ako uračunate roditelje, trenere i ostale znatiželjnike možemo računati na pravu malu feštu', dodaje Sarić.


Na turniru će sudjelovati HNK Hajduk, NK Junak, NK Sloga, NK Uskok, NK Dalmacija, NK Dugopolje, NK Jadran K.S., NK Pomak i NK Talent.

'Pripremili smo sve za održavanje turnira za kojeg želimo da postane tradicija. Posebno se zahvaljujem našim sponzorima što su prepoznali potencijal turnira, ali i klubovima koji su odlučili sudjelovati na turniru.

Usput pozivam sve da pogledaju preko naših društvenih mreža što smo do sad radili, a i otvoriti ćemo priliku svima da postanu prijatelji kluba ispunjavanjem obrasca i tako prate sve novosti vezane za naš klub', poručuje predsjednik za kraj.

Vaša reakcija na temu