Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Berislav Rožman/HRS Uz snažan otpor Britancima, Hrvatska opet za 11. mjesto

Uz snažan otpor Britancima, Hrvatska opet za 11. mjesto

Borit će se s Ukrajinom

Nakon 11. mjesta u Makarskoj, hrvatski će ragbijaši i u Hamburgu, na drugom turniru Europskog prvenstva ragbija 7, olimpijske verzije tog sporta, igrati za 11. mjesto. I suparnik će biti isti kao u Makarskoj, Ukrajina, u nedjelju od 12.37 sati.

Nažalost, ozljedama oslabljena naša reprezentacija izgubila je u Hamburgu sve tri utakmice u skupini. Najprije je bolja bila Irska 43-0, potom Portugal 47-7, a na kraju i Belgija 59-5. Pri čemu se vidio nedostatak iskustva igranja na ovoj, najvišoj razini.

Stigla je potom prva utakmica razigravanja za poredak od 9. do 12. mjesta i najbolja partija naših, koji su pružili velik, hrabar otpor Velikoj Britaniji, ali nakon poraza 38-14 borit će se s Ukrajinom za 11. mjesto.

Za Hrvatsku su igrali: Lerotić, Perić, Pavlović, F. Rizzi, JurišićBuljanović, D. Rizzi, Vlašić, Vlajčević, Grčić, Svaguša, Majkić Prološčić.

Vaša reakcija na temu