Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matteo Baronti / Pixabay VATERPOLSKA FEŠTA U SPLITU Memorijalni veteranski turnir počinje u petak, još se možete prijaviti!

VATERPOLSKA FEŠTA U SPLITU Memorijalni veteranski turnir počinje u petak, još se možete prijaviti!

Zagarantirana zabava u sportskoj lučici Mornar

Udruga Eko Duilovo 27. i 28. rujna organizira drugi memorijalni veteranski vaterpolo turnir u čast splitskom arhitektu pokojnom Anti Svarčiću

- Još jednom pozivamo sve zainteresirane da se prijave na turnir u moru koji se održava ovog vikenda u sportskoj lučici Mornar. Očekujemo sunčani petak i subotnju naoblaku, kao i zagarantiranu zabavu. Ulaz za sve građane je besplatan. Veselimo se najboljoj publici na svitu - poručili su organizatori.

Prijave se vrše na brojeve 0911950336 i 098347212, kotizacija iznosi 40 eura po igraču, a u cijenu je uključeno piće tijekom turnira, svečana večera u restoranu Rusulica.


Vaša reakcija na temu