Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović 'Žuti' kod Rogaške traže pobjedu

'Žuti' kod Rogaške traže pobjedu

Rogaška je direktni rival Splitu

Nakon pauze zbog reprezentativnih utakmica klupska košarka vraća se na scenu, Split u četvrtak (18 sati) u utakmici 20. kola Druge ABA lige  gostuje kod Rogaške.

- Reprezentativci Marčinković i Perković su se priključili, ostali su, osim Kalajžića, na raspolaganju - rekao je Splitov trener Ivica Skelin.

'Žuti' kod Rogaške traže pobjedu, koja bi bila veliki korak prema poziciji među prve četiri ekipe, odnosno prema doigravanju Druge ABA lige. A Rogaška je direktni rival Splitu.

- Dvoboj s Rogaškom je jedna od onih utakmica nakon kojih nema povratka, tri kola su do kraja regularnog dijela Druge ABA lige. Svjesni smo svega što nas čeka, očekujem pozitivnu reakciju moje momčadi. Rogaška je iskusna ekipa, igra u nekom svom ritmu bez obzira na rezultat, teško ih je izbaciti iz tog ritma. Na nama je da ubrzamo igru i da budemo što kvalitetniji u obrani - kazao je Skelin.

Vaša reakcija na temu