Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANALIZA SUĐENJA: Kovacs razočarao, ali na kraju je VAR-tehnologija bila na našoj strani

ANALIZA SUĐENJA: Kovacs razočarao, ali na kraju je VAR-tehnologija bila na našoj strani

Pitanje je hoće li on vratiti status koji imao prethodnih godina

Sudački analitičar Goran Tenžera ovako je vidio suđenje Rumunja Istvana Kovacsa u utakmici Hrvatske i Škotske (2:1):

- Za suca Kovacsa je ovo jedna loša sudačka godina i pitanje je hoće li on vratiti status koji imao prethodnih godina. Nakon što je nedopustivo loše sudio na EP u utakmici Turska - Češka, ni danas, ovu prilično jednostavnu utakmicu, nije bio u stanju dobro odsuditi.

Tenžera nastavlja:

- U 55. minuti je jedno međusobno povlačenje Gvardiola i igrača Škotske, koje nije utjecalo na igru, štoviše prvi udarac Sučića je blokirao taj škotski igrač, označio kao prekršaj u trenutku kada Sučić ponovno puca i postiže izuzetno lijep pogodak. U 74. minuti  nepotrebno uvažava svog pomoćnika koji je označio zaleđe škotskog igrača i to u trenutku kada je Gvardiol bio već duboko u protivničkom polju u obećavajućem napadu. Trebao je svom kolegi samo rukom dati znak da ga je vidio, ali da je puštanje prednosti prioritet, a ne kažnjavanje te momčadi. Nakon toga dosuđuje olako Gvardiolu prekršaj u kaznenom prostoru kao što je to napravio i Sosa u 26 minuti... Sveukupno razočaravajuće od Kovacsa, ali, eto, na kraju je VAR-tehnologija bila na našoj strani.

Vaša reakcija na temu