Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Provjerite kako je Modrić prokomentirao nastup Perišića

Provjerite kako je Modrić prokomentirao nastup Perišića

Kapetan hrvatske reprezentacije nakon utakmice

Nakon pobjede Hrvatske nad Škotskom (2:1) Luka Modrić je rekao:

- Teška utakmica, Škoti su opet pokazali da su nam tvrd orah. Dobro smo ušli u utakmicu, a onda smo bili nekako usporeni, ali brzo smo izjednačili. Zadnjih desetak minuta smo se bezveze povukli i dozvolili protivnicima da nam stvore neke šanse. Na kraju je, hvala Bogu, VAR bio na našoj strani. Najbitnija su tri boda i jako smo sretni.

Potom je kazao:

- Bilo je novih igrača. Mateo nam je dosta falio, trenutno je u vrhunskoj formi i sigurno nam je nedostajao, ali najbitnije da smo pobijedili, to je ono što smo htjeli. 

Ako pobijedi u utorak, Hrvatska je osigurala barem drugo mjesto...

- Ne treba ići tako daleko. Idemo u Poljsku pokušati pobijediti i riješiti to, što bi bilo fenomenalno. Bit će to teška utakmica, igraju kući, što je plus za njih, ali vjerujem da možemo ponoviti izdanje iz Osijeka 

O Perišiću na desnom beku je kazao:

- Za mene to nije iznenađenje, zna se tko je Perija i što je donio ovoj reprezentaciji. Zadnje dvije utakmice u PSV-u je igrao na toj poziciji. Mislim da je odradio dosta dobro, asistirao je za prvi gol, bio je opasan, jedan na jedan nam je donosio dosta toga. Odigrao je jako dobro, nisam bi sumnjao da neće biti tako. Nije pozicija na kojoj smo ga navikli gledati, ali opet je pokazao koliko nam je važan.

Vidi li ga dugoročno na toj poziciji?

- Treba vidjeti. Fale nam Juranović i Stanišić koji su prve opcije za tu poziciju, ali dok ih nema, izbornik traži najbolja rješenja. To je napravio s Perijom, mislim da može biti zadovoljan, vjerujem da će se samo podizati kad uhvati kontinuitet utakmica.

O Matanoviću i Kramariću je kazao:

- Imamo dosta opcija u napadu, drami je što je Igor zabio taj gol, a Krama je uvijek tu, šulja se, opet je bio na pravom mjestu i svaka mu čast. Samo neka tako nastave.

Vaša reakcija na temu