Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BELGIJSKA JEDINICA: Fascinantno je vidjeti toliko napisanih laži!

BELGIJSKA JEDINICA: Fascinantno je vidjeti toliko napisanih laži!

'Moramo odstraniti negativnost iz našeg kolektiva'

Dva dana uoči utakmice s Hrvatskom pred medijima se pojavio vratar Reala i belgijske reprezentacije Thibaut Courtois

- Nema problema u momčadi. Ljudi izvana žele prikazati da ih ima. Ništa se nije dogodilo u svlačionici nakon utakmice. Svi su bili razočarani i onda nam se obratio izbornik. Nije to bio problem, već mnoge laži. Moramo odstraniti takvu negativnost iz našeg kolektiva. Jedan sam od najiskusnijih igrača ovdje i imao sam što reći na tom sastanku, no zadržat ćemo detalje za sebe, kao što bi se radilo u obitelji. Nema smisla pričati o tome. Fascinantno je bilo vidjeti toliko napisanih laži.

Osvrnuo se Courtois i na opaske kako je Belgija prestara. 

- Prestari smo? Igram s Modrićem i Benzemom. Oni nisu mladi, ali igraju jako dobro. Lako je naći takvu izliku. Nitko nije najavio da će mu ovaj turnir biti oproštaj od reprezentacije, no moramo igrati protiv Hrvatske kao da će nam svima biti posljednja utakmica. 

Vaša reakcija na temu