Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Bjelica: Najveće zasluge su Jakirovićeve, njemu posvećujem ovaj bod, a žao mi je što ne mogu i pobjedu

Bjelica: Najveće zasluge su Jakirovićeve, njemu posvećujem ovaj bod, a žao mi je što ne mogu i pobjedu

'Prihvaćam to kako je sudio i moramo se pomiriti s tim'

Dinamov trener Nenad Bjelica je nakon remija s Monacom (2:2) rekao:

- Odigrali smo vrlo kvalitetnu utakmicu. Vodili smo 2:0, ništa nije upućivalo da bi nas protivnik mogao ugroziti. Zaslužili smo tri boda. Čestitao sam dečkima, ovo je velika pobjeda, iako smo osvojili bod. Mi imamo što reći u ovoj Ligi prvaka. I to je najvažnije s ove utakmice, bez obzira što nam nedostaju dva boda. Ni protiv jednog protivnika nećemo biti inferiorni, u najmanju ruku ćemo biti kao protiv Monaca. Sjajno trkački i taktički odrađena utakmica. Rekao bih perfektna, s jednom-dvije greškice.

Potom je o uvjetima kazao:

- Da je bio bolji teren, možda Nevistić ne bi pogriješio kod gola, ali možda bi i neke druge situacije bile lakše za igrače Monaca, tako da što bi bilo da je bilo, ne treba govoriti. Znali smo se prilagoditi na ovaj teren i protivnika.

Pohvalio je potom sve igrače.

- Nemam zamjerke nikome. Ekipa je u novom sustavu pokazala da može kvalitetno i konkurentno igrati i radujem se sljedećim utakmicama u Ligi prvaka, imamo što za reći.

Zanimljiv je bio njegov komentar Sergeja Jakirovića:

- Najveće zasluge su njegove, on je selektirao ekipu i pripremao. Žao mi je što nismo pobijedili da mu posvetim pobjedu, ako to nešto znači, posvetit ću mu bod. Kad nasljeđujete trenera, nasljeđujete njegov rad ili nerad. On može biti ponosan kakvu je ekipu ostavio i ono što je ostvario. Uveo je klub u Ligu prvaka, osvojio je duplu krunu, bolje ne može, a da dođe do pada, to je normalno, mi treneri to najbolje znamo. 

Komentirao je suđenje kroz odluke na koje je prigovorio, a na kraju zaključio:

- Prihvaćam to kako je sudio i moramo se pomiriti s tim.

Vaša reakcija na temu