Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČEKA SE SLUŽBENA OBJAVA: Splitski trener preuzima Veronu!

ČEKA SE SLUŽBENA OBJAVA: Splitski trener preuzima Veronu!

Za njega je spreman jednogodišnji ugovor vrijedan 250.000 eura

Ivan Jurić trebao bi postati novi trener Verone. Sve je dogovoreno, čeka se još samo službena objava koja bi trebala uslijediti vrlo skoro.

Verona se nakon jedne godine vratila u Serie A, a trener koji je ostvario promociju Alfredo Aglietti ipak neće dočekati priliku da ih vodi u najvišem rangu. Nekoliko je dana razmišljao predsjednik Maurizio Setti, a na kraju se odlučio za Jurića koji je slobodan od prosinca prošle godine kada je otišao iz Genoe.

Za Jurića je spreman jednogodišnji ugovor vrijedan 250.000 eura, a u njemu stoji i opcija automatskog produženja ako Verona izbori ostanak. Ako sve bude po planu Verona će postati četvrti Jurićev klub u trenerskoj karijeri. Nakon Mantove, Crotonea i Genoe...

Vaša reakcija na temu