Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DOJMOVI NAKON VELIKOG TRANSFERA: 'Sve je ovo rezultat rada i poniznosti'

DOJMOVI NAKON VELIKOG TRANSFERA: 'Sve je ovo rezultat rada i poniznosti'

'Po dolasku u City me dočekao kapetan Kompany'

 

Ante Palaversa na Poljudu je prvi put dao izjavu kao igrač Manchester Cityja.

- Htio bi se prvo zahvaliti cijelome stožeru Hajduka i svim trenerima koji su me prije vodili. Mislim da je ovo velika stvar za Hajduk. Jedan veliki klub poput Cityja je došao u Hajduk, pogledao je igrača. Ja sam na tome beskrajno zahvalan i u budućnosti ću to moći opravdati. Kao dijete sam prvo htio zaigrati za Hajduka, to mi je bio životni san. Ovo se dogodilo vrlo brzo, sve je ovo dio mene što sam radio i bio ponizan - rekao je Palaversa, a onda se dotakao malih komplikacija oko transfera.

- Normalno da je bilo nervoze, tri dana je trajalo, sve je na kraju dobro završeno.

Kako je bilo u Manchesteru?

- Došli smo prvo na liječnički, na kraju me dočekao kapetan Manchester Cityja. Prvo mi je čestitao i rekao da je on tu sve što bude trebalo. Da se fokusiram samo na nogomet.

Sad će trebati daljnje dokazivanje?

- Rekao sam svoje. Mislim da je ovo i prerano, nakon 20 utakmica u Hajduka. Samo rad, rad i ništa drugo.

Od koga su stigle čestitke?

- Više manje od svih.

Kako su reagirali suigrači?

- Svi su čestitali, svima im je drago. S njima sam tu dan-noć. Ovo je jedan veliki plus za mene i sad se moram fokusirati samo na Hajduka. Inzistirao sam da ostanem u Hajduku. Ne bih htio otići nakon pola godine. To je moj životni san i želim ga još godinu dana živjeti - zaključio je Palaversa.

Vaša reakcija na temu