Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO-UBOD: Obratite pažnju na desno koljeno Solinova fizioterapeuta

FOTO-UBOD: Obratite pažnju na desno koljeno Solinova fizioterapeuta

Istetovirao je grb najdražeg kluba

S prijateljske utakmice Solina i Dugopolja najupečatljivija je ostala jedna fotografija. Fizioterapeut ukazuje pomoć ozlijeđenom igraču, a obratite pažnju na koljeno - na njemu je istetoviran Hajdukov grb.

I eto priče...

- Odgojen sam u hajdučkoj obitelji, a ovu sam tetovažu napravio prije mjesec dana - kaže nam 23-godišnji Lovre Škarica, fizioterapeut Solina.

Kaže nam da je do sada radio u rukometu, a obožava Hajduk, kojega na Poljudu gleda svaku utakmicu, a na gostovanje ode kad mu vrijeme to dozvoli. Familija i Hajduk mu najviše znače u životu, voli tetovaže, a, kako je odlučio oslikati desnu nogu, tako je osvanuo i grb na koljenu.

Na kraju smo ga upitali i za komentar pobjede u derbiju nad Dinamom.

- Uvijek je lijep osjećaj pobijediti Dinamo, ali u konačnici su podjednako važna tri boda u derbiju, kao i protiv Varaždina, Belupa, Gorice i drugih - zaključio je Škarica.


Vaša reakcija na temu