Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Održava se drugi po redu judo kamp u Apfel Areni

FOTOGALERIJA Održava se drugi po redu judo kamp u Apfel Areni

Održava se pod vodstvom izbornika Vladimira Preradovića

Nakon što su Judo klub Pujanke i Apfel Arena prošle godine uspješno organizirali Judo kamp za seniore, ove godine organiziran je kamp za nešto mlađe uzraste. Naime, u tijeku je judo kamp namijenjen mladim natjecateljima u kategorijama U16 i U18, koji je započeo u četvrtak 10. listopada i trajat će do ponedjeljka 14. listopada. Ovakvi kampovi uvijek su izvrsna prilika da se mladi sportaši razvijaju i rastu u sportskom smislu, a tko zna, možda upravo svjedočimo prvim koracima budućeg prvaka ili prvakinje. Pogotovo kad uzmemo u obzir da se kamp održava pod stručnim vodstvom izbornika ženske judo reprezentacije, Vladimira Preradovića.

Vladimir Preradović, kao trener olimpijske pobjednice Barbare Matić, koja je Hrvatskoj donijela povijesno zlato na Olimpijskim igrama, dokazao je svoj izniman talent i stručnost. Njegov rad s mladim natjecateljima u ovom kampu stvara osnovu za nove uspjehe i potencijalne medalje na domaćim i svjetskim natjecanjima. Održavanje ovakvih trening kampova ključan je korak prema stvaranju novih sportskih junaka i daljnjem razvoju juda u Hrvatskoj.

Ovaj petodnevni kamp, koji se odvija u vrhunskim uvjetima Apfel Arene, prilika je za mlade natjecatelje da uče od najboljih i usavrše svoje vještine. Judo klub Pujanke ponosno sudjeluje u stvaranju prostora gdje buduće generacije hrvatskih judaša mogu napredovati i slijediti stope svojih idola.

Treninzi se održavaju dva puta dnevno, u jutarnjim i popodnevnim satima pa iz Arene poručuju da ako vas je uvijek zanimalo kako jedan judo trening izgleda, kamp je su zanimljiva kulisa, kako uz jutarnju, tako i uz popodnevnu kavu.

Vaša reakcija na temu