Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr Hajdukov napadač otkrio koju su lekciju naučili ove sezone

Hajdukov napadač otkrio koju su lekciju naučili ove sezone

'To je lijepo vidjeti i doživjeti'

Aleksandar Trajkovski zabio je Lokomotivi. Pitanje je samo koliko će mu pogodaka biti pripisano. Jedan, dva ili tri...Kod prva dva gola lopta se odbila od Mersinaja.

- Pišu se tri gola. Dali su nam loptu. Na klupi su me zezali da mi nisu upisali tri gola, ali na kraju ipak jesu i sretan sam što smo završili sezonu u najboljem tonu - rekao je Trajkovski, a zatim dodao:

- Hrgović se na zagrijavanju požalio na ozljedu. Bolje da nije riskirao. Jurak je odradio svoj posao maksimalno. Sve je ispalo super. 

Koja je najveća lekcija koju ste naučili ove sezone?

- Lekcija je da uvijek moramo dati sve od sebe, na svakoj utakmici, da se nikada ne treba predati. Svaki pojedinac mora dati maksimum i bude u službi tima. Samo kao tim možemo napraviti više nego ove sezone. 

Kad ste zamijenjeni navijači su vas ispratili pljeskom. Koliko vam to znači?

- To je lijepo vidjeti i doživjeti. Iskreno, sretan sam zbog toga. Nadam se da ću nastaviti tako i ubuduće - zaključio je Trajkovski. 

Vaša reakcija na temu