Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukov partnerski klub izborio doigravanje za opstanak u elitnom rangu

Hajdukov partnerski klub izborio doigravanje za opstanak u elitnom rangu

U posljednjoj ligaškoj utakmici remizirali su s ovogodišnjim prvakom

U posljednjem kolu slovenske Prve lige Kalcer Radomlje je na svom terenu remiziralo s ovogodišnjim prvakom Celjem 1:1 te izborilo doigravanje za opstanak u najvišem rangu. 

Prvi pogodak na današnjoj utakmici postigao je Matej Malenšek u 29. minuti, dok je za izjednačenje poentirao gostujući krilni napadač Aljoša Matko u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. 

Od Hajdukovaca na posudbi u Radomlju danas je Madžid Šošić odigrao do 84. minute susreta, dok je Ivan Krolo u igru ušao u 55. minuti. 

Hajdukov partnerski klub je tako nakon posljednjeg kola deveti u ukupnom poretku, što znači da će za opstanak u prvoj ligi trebati u doigravanje. Njihov protivnik u tom ogledu bit će Nafta Lendava ili Primorje, ovisno o tome kako se rasplete posljednje kolo u drugoj ligi.

Treba napomenuti kako je iz lige ispao Aluminij Kidričevo, klub za koji igra Marko Brkljača

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu