Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HNK Šibenik HNK Šibenik se oprostio od sedmorice prvotimaca!

HNK Šibenik se oprostio od sedmorice prvotimaca!

Želimo im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere! - poručili su sa Šubićevca

Vice Kendeš, Luka Juričić, Davor Kukec, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Matteo Pranić i Ivan Antunović službeno više nisu igrači HNK Šibenika.

Klub sa Šubićevca se oprostio od ove sedmorice igrača:

- U ovoj sezoni Kendeš nije upisao službeni nastup, a prvi dio sezone odradio je na posudbi u Sloveniji.

- 23-godišnji Luka Juričić u ovoj sezoni bio je najbolji strijelac naše momčadi. U sezoni 2019/20 upisao je 18 nastupa, zabivši 8 pogodaka u prvenstvu te 2 pogotka u Kupu Hrvatske.

- 34-godišnji Davor Kukec za Šibenik je u protekle dvije godine nastupio u 59 utakmica. Pritom je 21 put pogađao mrežu protivnika, a i upisao je 4 asistencije.

- Desni bek Zvonimir Blaić – povratnik u narančasti dres 2018. godine upisao je u dvije sezone sveukupno 34 nastupa u svim natjecanjima, ostvarivši jednu asistenciju.

- Yusuf Musa nastupio je u 6 utakmica, dok je lijevi bek Matteo Pranić odigrao tri utakmice.

- Ivan Antunović odigrao je sveukupno 41 utakmicu sa postignutih 7 golova i upisane dvije asistencije.

Na kraju su se Šibenčani od svih oprostili lijepim riječima:

- HNK Šibenik zahvaljuje Vici, Luki, Davoru, Zvonimiru, Yusufu, Matteu i Ivanu na svemu što su dali u šibenskom dresu. Želimo im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere!

Vaša reakcija na temu