Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Tudor: Vidim taj pobjednički gard u juniorima Hajduka, nebitno tko je na suprotnoj strani!

Igor Tudor: Vidim taj pobjednički gard u juniorima Hajduka, nebitno tko je na suprotnoj strani!

'Imam osjećaj da će Hajduk osvojiti Ligu prvaka mladih, što im ja od srca želim'

Marseille je svladao Lyon u gostima sa 2:1, nakon čega je trener Igor Tudor otišao do tribine proslaviti pobjedu s najvjernijim navijačima - svojom obitelji.

- Oni su bili u Ženevi, gledali su moj klub Hajduk u polufinalu Lige prvaka mladih pa su došli pogledati i ovu utakmicu. Oni će sutra na finale, a ja na žalost ne mogu - kazao je Tudor francuskim novinarima.

Nakon službenog dijela press konferencije odvojio je par minuta i za razgovor na temu koja sve nas zanima. 

 - Gledao sam juniore, naravno, zaslužena je bila pobjeda. Djeca igraju dobro, na rezultat, kako i treba. Kad su već tako sigurno došli u završnicu, zaslužili su da i pobjede. Svaka im čast, imaju dobru energiju u momčadi što je jako bitno, vidi se da oni hoće, a uvjeren sam da će i pobijediti... - kazao je Tudor i dodao: 

 - Finala se ne igraju, nego osvajaju. Ja sam uvjeren da ćemo mi to dobiti, tu su male razlike i pobjeđuje momčad koja ima bolju energiju, koja ima to u sebi, a ja vidim taj pobjednički gard u njima. Nebitno tko stoji na drugoj strani, ne znam ih, ali takav mi je osjećaj da će Hajduk osvojiti Ligu prvaka mladih, što im ja od srca želim - zaključio je Tudor.

Vaša reakcija na temu