Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Danijel Čikeš Jednog Kalinića želi Roma, drugoga Sampdoria

Jednog Kalinića želi Roma, drugoga Sampdoria

Nove vijesti stižu iz Italije

Nikola Kalinić blizu je povratka u Serie A. Prema vijestima koje stižu iz Italije napadač madridskog Atletica na pragu je dolaska u Romu. Rimski bi klub Kalinića doveo na posudbu s opcijom otkupa, a prije toga trebaju se 'riješiti' češkog napadača Patrika Schicka koji je zanimljiv RB Leipzigu. Osim Rome, još se nekoliko talijanskih prvoligaša spominjalo kao moguća destinacija za Kalinića, no čini se kako Roma trenutno drži 'pole position'.

Još jedan Kalinić bi mogao u Italiju. Lovre Kalinić nije u planovima trenera Aston Ville, Deana Smitha i traži soluciju kako bi godinu dana uoči Europskog prvenstva branio u kontinuitetu. Za Kalinića je interes pokazala Sampdoria, a uz njih interesantan je i Torinu. 

Vaša reakcija na temu