Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jeličić: Sudac je tendenciozno navlačio za Talijane!

Jeličić: Sudac je tendenciozno navlačio za Talijane!

'Čovjek je, neću reći navijao, ali je apsolutno imao kriterij koji je bio na njihovoj strani'

Sudac utakmice između Hrvatske i Italije (1:1) Danny Makkelie bio je posebna meta komentatora HRT-a Joška Jeličića

- Izbornik je dobro planirao utakmicu, zabili smo gol, pokazali energiju. Zadnja linija je odigrala vrhunsku utakmicu. Na kraju se ne možemo vaditi na faktor sreće jer nekad ti uzme, nekad da, ali svakako moram podvući ovog suca 'Machiavellija' jer ovoga puta je cilj stvarno opravdao sredstvo. On je toliko tendenciozno navlačio za Talijane, kazneni udarac je sudio jer nije imao drugog izbora, nevjerojatno koja je razlika u kriteriju prekršaja i na kraju osam minuta nadoknade. Igrao sam nogomet, Tomo je igrao nogomet, osjećaš kad je nešto tendenciozno, a kad netko pogriješi. Čovjek je, neću reći navijao, ali je apsolutno imao kriterij koji je bio na strani Talijana. Ali neću se vaditi ni na što. Odigrali smo hrabru utakmicu, pokazali da imamo roster, širinu.

Još je dodao:

- Najviše mi je žao našeg kapetana, koji je, pretpostavljam, na ovaj način završio reprezentativnu karijeru, iako, s obzirom na to kako on živi, radi i osjeća ovaj dres, nikad se ne zna.

Vaša reakcija na temu