Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Komentator HRT-a kritizirao Modrića, Šutala, Brozovića i još neke, te objasnio zašto ih Dalić stavlja

Komentator HRT-a kritizirao Modrića, Šutala, Brozovića i još neke, te objasnio zašto ih Dalić stavlja

'Kritizirati Modrića je meni neugodno, ali moram reći ono što vidim'

Tomislav Ivković je u studiju HRT-a nakon remija s Albanijom (2:2) prokomentirao stanje Dalićeve momčadi. Krenuo je od Josipa Šutala:

- On radi ono što ne treba raditi, hrva se s Manajem umjesto da ga pusti. Ovaj je iznudio ne znam koliko faulova. Na taj način su nas isto stiskali, dovodili su nas u nervozu.

Potom se Ivković potpuno otvorio:

- Dugo sam u nogometu, cijenim i respektiram svih, ali sve mi je jasno bilo i prije Eura, isto kao i Daliću. Dalić je stao iza igrača, iako je znao da će se dogoditi što se dogodilo jer nekoliko naših igrača nisu u formi u kojoj su nekad bili. To nije kritika nego činjenično stanje. Juranović ne igra u Berlinu, ulazi postepeno. Stanišić je standardan u Leverkusenu. Šutalo kao da se nekom zamjerio, od kad je otišao u Ajax potpuno je izvan svega, izgubio je sve rezone, sve šmekersko što je imao u sebi. Svaka njegova greška se kazni, bilo u reprezentaciji ili u klubu, zbog čega je došao u probleme. Imamo Perišića koji je jedan od najvećih profesionalaca ikad. Perija nije na tom nivou, ali je izgurao utakmicu na fantastičan način. Brozović je daleko od forme na koju nas je navikao. Modrić fizički nije spreman, što se na njemu osjeti, na desnoj strani mu je bilo puno teže, a kad se vratio da igra u paru, bilo mu je puno lakše.

Na kraju je zaključio:

- Ja kao analitičar to mogu reći. Govorim ono što mislim, to su situacije o kojima moramo razmišljati. U sljedećoj utakmici nema više ovoga ili onoga, bitna je ekipa. Još imamo šanse. Dalić nema upitnika, ali on razmišlja kao otac. Oni su ga zadužili i on je njima dužan cijeli život. Ali kao trenera te ne može zadužiti nitko. Jer onda je Modrić zadužio Real da bude cijeli život tamo. Također i Raul, Casillas, Ramos, ali on nisu tamo, otišli su na puno gori način. Ja im skidam kapu. Ispričavam se Modriću, samo govorim da nije onakav kakav je bio, kritizirati ga je meni neugodno, ali moram reći ono što vidim.

Vaša reakcija na temu