Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić KERUM: Vidim na Dnevniku da Puljak postavlja ćiriličnu ploču na Banovini

KERUM: Vidim na Dnevniku da Puljak postavlja ćiriličnu ploču na Banovini

'Čini mi se da narod još nije skužio'

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno se oglasio putem društvenih mreža. Ovaj put u svezi postavljanja spomen ploče poginulom Makedoncu pred Banovinom.

- Dragi prijatelji, gledam na TV Dnevniku 'Puljak postavlja ćiriličnu ploču na Banovinu'. Neću ulaziti u raspravu nego ću napisati ono što pišem već dugo, a čini mi se da narod još nije skužio. Puljak je prije ostavke imao sedam gradskih vijećnika, bez obzira na to što je gradonačelnik nije imao mogućnosti donositi ovakve odluke jer nije imao većinu u Gradskom vijeću.

I što se dogodilo? Tadašnji šef HDZ-a, Vice Mihanović nalaže vijećnicima HDZ-a da daju ostavku. Javno sam upozoravao svih da ne daju ostavke. Nakon izbora Puljak brutalno pobjeđuje i ima većinu (15 vijećnika plus žeton) u Gradskom vijeću i može što hoće. U gradu Splitu vlada Puljkovo jednoumlje, koje mu je omogućio HDZ- ov Cvjetko.

Dragi prijatelji budite pametni i nemojte dozvoliti da jedan čovik odlučuje kako hoće.
Vaš Kerum - poručio je.

Vaša reakcija na temu