Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube VIDEO: HOS-ovac i antifašist sukobili se u emisiji na TV Dalmaciji

VIDEO: HOS-ovac i antifašist sukobili se u emisiji na TV Dalmaciji

'Domovinski rat nije isto što i narodnooslobodilačka borba'

U emisiji 'Okrugli stol' TV Dalmacije urednice Maje Pejković Kaćanski gostovali su časnik 9. bojne HOS-a Ivica Vladava Đovani i Ratomir Vranješ iz Udruge veterana Domovinskog rata i antifašista (VeDRA).

Tema je bila šaranje po spomenicima poginulim borcima, a povod emisije ovotjedno šaranje i crtanje petokrake na spomeniku 9. bojni HOS-a na Splitu 3.

U dosta napetoj i zanimljivoj emisiji gosti su se nekoliko puta sukobili i to najviše ne slažući se oko toga treba li braniteljima iz Domovinskog rata i NOB-a zajedno polagati vijence i odavati počast.


Emisija 'Okrugli stol' se emitira svakog četvrtka od 21 sat u programu TV Dalmacije, a naknadno je dostupna na njihovom YouTube kanalu.

Vaša reakcija na temu